De Helende Reis methode – Brandon Bays

Marion Gulpers - True InsightMarion Gulpers van True Insight is een door Brandon Bays zelf opgeleide en officieel erkende Journeytherapeute!

De Helende Reis, The Journey ® is een krachtige manier om oorzaken van een mentale blokkade of emotioneel probleem, depressie, angsten, trauma, stress, fysieke klacht, etc. te verwerken en te helen. Deze methode is ontwikkeld door Brandon Bays

Het kenmerkende van De Helende Reis is dat je middels intern onderzoek de hele cirkel rond maakt: van bewust maken van deBrandon Bays - The Journey - De Helende Reis blokkades en de gevoelens, naar de innerlijke dialoog en het doorvoelen ter verwerking van de opgeslagen emoties met als gevolg de vergeving in jezelf vinden. Als afronding ervaar je de heelheid in jezelf.

“De Helende Reis is een krachtige manier om verdriet en blokkades alle ruimte en aandacht te geven om zo uiteindelijk tot verwerking en heling te komen. Om met cliënten de omslag te mogen ervaren van diep verdriet naar troost en zelfs bevrijding en levensvreugde, is telkens weer magisch…”  Marion Gulpers

 

Klik hier voor meer informatie over De Helende Reis methode  of mail naar marion.gulpers@trueinsight.nl voor het maken van een afspraak.