Healing Code

Ontstressen met de Healing Code

  Zelfhulpmethode om je lichaam duurzaam te ontstressen
–  investering: 2 x 6 minuten per dag  – 

Uitgangspunten van de Healing Code

Stress factorIn je lichaam zet stress zet zich vast in de cellen, oa. van je bindweefsel en je organen. Het beïnvloed de werking van deze organen en blokkeert de vrije doorstroom van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Dit heeft een negatieve invloed op je levenskracht, je energie. Het beperkt je lichaam in het uitvoeren van de natuurlijke processen en daardoor verzwak je en is je lichaam veel minder instaat het zelfhelend vermogen in te zetten. Hierdoor krijg je allerlei klachten en genees je niet helemaal vanzelf meer.

De Healing Code - Alex LoydJe leeft met een actieve stressfactor die bovendien getriggerd wordt door gelijksoortige situaties: iedere keer wordt je onverwerkte verleden wakker, of je je dat nu bewust bent of niet. Dit is waar ze het over hebben als ze het pijnlichaam benoemen. Dit pijnlichaam werkt voor 90% onbewust: daardoor kun je overmatig reageren op situaties die rationeel gezien niet eens zo erg heftig zijn. Veel mensen geven ook aan dat ze niet begrijpen waarom ze reageren zoals ze reageren. Dit komt door het onbewuste pijnlichaam. Je belandt dan in een soort negatieve spiraal waar je niet zomaar weer uit kunt stappen.

Wat doet de Healing Code?

Werken met een zelfhulpmethode zoals de Healing Codes, geeft je een manier om daar zelf thuis aan te werken. Eventueel in combinatie met sessies met en coach om het proces te versnellen of om bij vastgelopen stukken een doorbraak te creëren.

De AmygdalaDe Healing Code ontstresst je hele systeem terwijl je focust op het probleem waar je nu last van hebt. Je zult gaan merken dat de negatieve energie steeds minder sterk getriggerd wordt, totdat het zelfs geheel wegvalt. Dan ontstaat er als vanzelf ruimte voor een nieuwe, vrije manier van reageren. En nu vanuit de wijsheid en levenservaring die je ook vergaart hebt in de tijd dat je hier op aarde rondloopt. Eindelijk kun je de vruchten gaan plukken van de lessen die je geleerd hebt en kan je wijsheid doordringen in je voelen en je handelen.

Iedere keer als je een probleem hebt, op welk gebied dan ook, kun je deze eenvoudige zelfhulpmethode toepassen. Zodat je van jezelf meer en meer bewust wordt, meer en meer aan het licht brengt. Zodat je kunt leven vanuit je kern: de plek waar lichaam, geest en hart samenvallen.

Hoe werkt de Healing Code?

De Healing CodeBij deze techniek richt je je op de vier belangrijke regelcentra in je lichaam waardoor elk proces, elk orgaan en elke cel aangestuurd worden. De positieve energieën die op natuurlijke wijze uit je handen stromen, spelen een belangrijke rol in het aandacht geven van de negatieve energiestroom die daardoor los kan komen. Deze energie gaat zijn natuurlijke weg volgen waardoor het lichaam zich ervan kan ontdoen. Je kunt merken dat er herinneringen opkomen, dat je ineens aan gebeurtenissen moet denken waarvan je niet direct wist dat het, onderliggend en op onbewust niveau, gekoppeld was aan je huidige probleem.

Healing Code als aanvulling op andere methoden

De Healing Code kan uitstekend gebruikt worden als zelfhulptherapie als aanvulling op de begeleide processen in de praktijk. Zo kan een traject verkort en versneld worden.

De methoden die goed combineren met De Healing Code zijn:

  • De Helende Reis
  • Cognitieve methoden zoals The Work – Byron Katie
  • Healing in het algemeen

Informeer naar de mogelijkheden bij Marion Gulpers van True Insight: marion.gulpers@trueinsight.nl