Contact

Praktijkadres True Insight
Lindenlaan 75
MOC gebouw,  3e etage (lift),  kamer 304
1185 LC Amstelveen

telefoon praktijk: 0655 988 689

email: marion.gulpers@trueinsight.nl 
Belangrijk: vermeld in de mail ALTIJD je mobiele nummer want een deel van mijn antwoord mails komen in je spammap terecht. Ik kan je dan een sms/appje sturen om je te laten weten dat ik een antwoord gezonden heb.

KvK-nr: 34180385

Bereikbaarheid

PraktijkruimteTrue Insight -  Lindenlaan AmstelveenDoor de drukte in de praktijk kan het rond de 48 uur duren voordat ik op uw contactbericht kan reageren. Mijn focus ligt op het zo zorgvuldig mogelijk werken met mijn cliënt tijdens het consult. Daardoor kan ik tijdens consulten géén telefoon beantwoorden. Een mailbericht sturen met uw naam, vraag en telefoonnummer, werkt dan beter.
Een herhaald bericht per mail wordt op prijs gesteld. Mocht er sprake zijn van een spoedsituatie, dan verzoek ik u dit te vermelden in de onderwerp regel. In geval van spoed zal ik voorrang geven aan uw bericht. Het is overigens belangrijk om in spoedzaken ook contact op te nemen met uw huisarts, indien relevant.
Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip!

 

De praktijkruimte van True Insight is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Ook is er gratis parkeerruimte beschikbaar.

 

NB: Ik ben een contractvrije / vrijgevestigde therapeut die wel lid is van een erkende beroepsvereniging. Dit betekent:

  • Volledige privacy van uw gegevens. Verzekeringen hebben géén recht op inzage in uw dossiers.
  • Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.
  • U betaalt uw facturen direct aan mij en dient de nota zelf in bij de verzekeraar waar u uw aanvullende pakket bij heeft afgesloten. Het eigen risico is hierop niet van toepassing.
  • Ik neem jaarlijks deel aan nascholing / bijscholing en intervisie ter bewaking van de kwaliteit en omdat ik graag op de hoogte blijf en getraind wordt in de nieuwste en meest werkzame methodieken.