Immuunsysteem APK

De weerstand bepaalt of men ziek wordt. Zorg dat je ziekteverwekkers de baas wordt.

Als we belaagd worden kunnen we maar 2 dingen doen: tijdelijk wegduiken of terug vechten.
Om terug te kunnen vechten heb je kracht nodig. Die kun je verwerven.
Tijdelijk wegduiken blijkt tegenwoordig niet meer tijdelijk te zijn.

Neem je weerstand serieus. Vooral nu!

We hebben nu even respijt van de pandemie maar het ziet er naar uit dat Corona voorlopig onder ons blijft in de vorm van nieuwe varianten. In een tijd als deze wil je dat je immuunsysteem in topconditie is en blijft.

Gezonde en gezond gevoede mensen hebben in de regel een goede weerstand. Dat betekent dat hun immuunsysteem veel aanvallen van virussen en bacteriën af kan slaan.

Helaas lukt het ons niet altijd om het officiële advies te volgen en te zorgen voor vermindering van stress, voldoende nachtrust, lichaamsbeweging, gezond gewicht en gezonde voeding. Wanneer onze weerstand op deze manier is verzwakt, is het vaak toch mogelijk om ons immuunsysteem op wetenschappelijk onderzochte en bevestigde wijze weer op volle kracht te brengen en te bewapenen. Want zoals al gesteld, als we belaagd worden kunnen we maar 2 dingen doen: tijdelijk wegduiken of terug vechten. Ontdek wat je nodig hebt om effectief terug te kunnen vechten.

 

De Grondstoffen van ons Immuunsysteem

Om ons leven weer voort te kunnen zetten in al haar mogelijkheden, zullen we ons zo goed mogelijk moeten bewapenen. Het goede nieuws is dat dit kan! We weten door de wetenschap veel over wat ons helpt om het lijf sterk en ons immuunsysteem effectief te maken. Daarvoor zijn o.a. enkele grondstoffen essentieel. In volgorde van belangrijkheid:

 • Vit D
 • Zink
 • Vit C
 • IJzer
 • Selenium

Verder zijn de volgende grondstoffen eveneens wetenschappelijk bewezen actief in de natuurlijke afweer tegen ziekteverwekkers: Vit A, B6, B11-Foliumzuur/Folaat, B12 en koper. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid, de EFSA, heeft wetenschappelijk beoordeeld dat deze micro-nutriënten bijdragen aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Vaak worden nog andere grondstoffen genoemd maar het wetenschappelijk onderzoek daarvoor is nog niet aanvaard.

Of je optimaal bewapend bent met deze essentiële grondstoffen, is in de meeste gevallen te achterhalen via bloedonderzoek.

Ook is te onderzoeken of je immuunsysteem op dit moment (over)belast is door ontstekingen of andere gezondheidsproblematiek. De Immuunsysteem APK is een combinatieconsult waarmee je op deze gebieden antwoorden krijgt die, zo nodig, de basis zullen vormen van een onafhankelijk behandelplan en advies. Zodat 2021 een leefbaar jaar wordt! Met z’n allen sterk tegen ziekteverwekkers!

Belangrijk: ik verkoop zelf géén supplementen. Het gaat dus om een 100% onafhankelijk advies.

 

Opzet van de Immuunsysteem APK: combinatie van 10 analysemethoden

Gecombineerde Levend Bloed Analyse  (microscopisch onderzoek), Qest4 / Asyra Bio-Fotonen Bio-resonantie AnalyseHB-test, Vit D test, Vit K2 status test, Zink status test, Neurotransmitters test (indien relevant), Voedingstest en advies en, indien relevant, een Orthomoleculaire test & advieslijst (er worden geen middelen verkocht in de praktijk).
Het consult duurt normaliter ongeveer 2,5 uur.                  
NB: Normaal tarief € 305,=     Kortingstarief  € 225,=  (Elk volgend half uur € 30,= ipv € 50,=)

 

Uitleg over de 10 analysemethoden:

 1. Levend Bloed Analyse: microscopisch onderzoek van het bloed (afname via een vingerprik).
  Dit onderzoek kan uitsluitsel geven over:
  – Activiteit van het immuunsysteem: uitgebreid onderzoek naar de status van de witte bloedcellen die een
  belangrijk onderdeel vormen van het immuunsysteem
  Omega 3-6-9 onbalans
  Vitamine en mineralen status
  IJzer en B12 status
  – De mate van verzuring
  – Aanwezige ontstekingen, gifstoffen/afvalstoffen
  – De status van de lever, darmen, milt en nieren
 1. HB-test – ijzertest (voorafgaand aan het microscopisch bloedonderzoek)
 2. Vit D test (voorafgaand aan het microscopisch bloedonderzoek)
 3. Vit K test: analyse van de toestand van de bloedvaten en het eventuele tekort aan vitamine-K2.
 4. Zinktest: De status van de zinkwaarde wordt getest. Op basis van de test weten we of je in voldoende mate zink in je lichaam hebt, een matige status of een ernstig tekort. Er wordt geen exacte waarde gegeven.
 5. Qest4 / Asyra Bio-Fotonen Bio-Resonantie Analyse: Dit is een bio-energetische test die op energetisch niveau de staat van je lichaam doormeet. De apparatuur meet het meridiaan functioneren en vergelijkt de status van je lichaam met een grote database aan gezondheidsinformatie. Daarmee geeft het indicaties over de balansen en on-balansen in je lichaam.  Voor dit consult zal de focus van het onderzoek op het immuunsysteem liggen. Gecombineerd met een Levend Bloed Analyse geeft dit aanwijzingen voor het opstellen van een effectief plan van aanpak.
 6. Neurotransmittertest: Een analyse van je neurotransmitters: je Dopamine, Acethylcholine, GABA en Serotonine.
 7. Orthomoleculaire test & advieslijst: Indien relevant, worden naar aanleiding van de resultaten van de bovenstaande analyses voedingssupplementen getest. Bij een positief testresultaat krijg je een lijst mee naar huis met daarop alle relevante informatie.
 8. Kinesiologische analyse: Testen van het orthomoleculaire advies.
 9. Voedingstest en advies / Leefstijladvies: Gericht op het functioneren van je immuunsysteem, krijg je een voedingstest en advies, afgestemd op je persoonlijke situatie. Ook leefstijl advies wordt meegenomen in het consult, indien relevant.

 

Informeer of ik iets voor je kan betekenen door te mailen naar  marion.gulpers@trueinsight.nl   
of sms / app 0655 988 689 en laat een bericht achter met je naam en je vraag.
Tijdens consulten kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden.