Geweldloze Communicatie

~Waarachtig Communiceren~

‘De Taal van de Vrede’ Marshall B. Rosenberg

Geweldloze Communicatie is een gerichte manier van communiceren volgens de principes van Non-violent Communication van Marshall Rosenberg. Deze manier van communiceren is er op gericht om te communiceren vanuit jezelf terwijl je je richt op je eigen emoties en behoeften. Op deze manier kun je uitleg geven aan wat er in jou speelt, zonder de ander aan te vallen op welke wijze dan ook. Het is vrij van oordelen en verwijten. Dit maakt dat de onderliggende kwesties aangeboord kunnen worden en op die manier kan er duidelijkheid en rust ontstaan in de communicatie en in het hele functioneren.

Geweldloze Communicatie is in True Insight de basis van waaruit gecommuniceerd en gewerkt wordt.

 

Waarachtige Communicatie Opstellingen
In dit werk zijn er verbindingen gemaakt tussen Geweldloze Communicatie oefeningen, Systemisch werk en nog andere methodieken. Op deze wijze wordt de communicatie stijl direct tastbaar en diep ervaren. Tegelijkertijd wordt er ook gewerkt naar transformatie van binnen uit. De combinatie van deze krachtige methoden maakt dat er snellere stappen gemaakt kunnen worden en het traject aanzienlijk verkort kan worden.

 

Mail naar marion.gulpers@trueinsight.nl als je vragen hebt of voor het maken van een intake of een Geweldloze Communicatie afspraak.