Hoogsensitief – manier van werken

Als Sensitief of Hoogsensitief persoon oftewel HSP ervaar je het leven in de moderne maatschappij vaak als extra problematisch of op z’n minst uitdagend: Voortdurend wordt er een beroep gedaan op je gevoeligheid, je hoogsensitiviteit, zonder dat je opgevoed bent met de hulpmiddelen en de kennis om goed voor jezelf te zorgen en de kwaliteiten van je gevoeligheid goed aan bod te kunnen laten komen.

Marion Gulpers van True Insight is op meerdere gebieden deskundig om te werken met sensitieve en hoogsensitieve personen. De eigen ervaringen met hoogsensitiviteit en de deskundigheid en jarenlange ervaring met energetisch en emotioneel begeleiding, zorgt ervoor dat je op meerdere vlakken kunt werken met je hoogsensitiviteit:

* Je kunt je bevrijden van oud zeer dat je door je gevoeligheid niet hebt kunnen verwerken.

* Je kunt energetisch werk ondergaan zodat jij je vrijer en authentieker voelt in je levensenergie.

* Je kunt met oude patronen aan de slag zodat je deze los gaat laten en meer geaard wordt.

Je krijgt handvaten aangereikt om makkelijker en met meer vervulling in het leven te staan en je inzicht in je eigen kwaliteiten en je uitdagingen maakt dat je innerlijke groei en spirituele ontwikkeling versneld worden. Zo kun je een HSP worden die volop gebruik kan maken van je kwaliteiten en tevens weerbaar is in deze complexe wereld en tijd.

Holistisch Integrale aanpak

In het Holistische – Integrale pakket, is er ook aandacht voor zorg voor het fysieke deel van het zenuwstelsel: kom je grondstoffen tekort om je voldoende sterk en fit te voelen? Wat heeft jouw lijf nodig om weerbaarder te zijn? Verschillende onderzoeken kunnen op die vragen een antwoord geven. Bij voorkeur heeft een traject óók oog voor deze aspecten. Uiteraard alleen in afstemming en indien dit de wens is van de cliënt.

Bel of mail als je vragen hebt:
0655 988 689 –  marion.gulpers@trueinsight.nl

 

Klik hier voor de hoogsensitiviteitstest